Jouw 7 Surfcenter Garanties

 1. Advies van experts
  Twee weten meer dan één … en tien meer dan twee. Daarom heeft Surfcenter een breed netwerk met surfers en suppers om zich heen verzameld die vanuit de praktijk precies weten welke eigenschappen de boards, zeilen of peddels hebben. Dus niet het marketingpraatje, maar oprecht advies. Vinden wij dat jouw favoriet eigenlijk niet passend is, dan zullen we eerlijk vertellen waarom!   
 2. Uitgebreid getest
  Zodra wij de nieuwe producten in huis hebben, test ons team ze zelf. Is het echt zoveel anders dan de versie van eerdere jaren? Wat merk je daarvan op het water? Kloppen de settings van de producent met onze eigen ervaring? Allemaal punten die ervoor zorgen dat jij straks maximaal kunt genieten van je nieuwe set! 
 3. Surfcenter Fungarantie
  Niets vervelender dan een sup die voor jou toch te instabiel is of een board die net wat te weinig drijfvermogen heeft om soepel je zeil op te kunnen halen. Daarom hebben wij de Surfcenter Fungarantie. Ben je om wat voor reden toch niet happy met je aanschaf, meld het en wij zoeken naar een passend alternatief. Want: onze klanten zijn onze ambassadeurs! 
 4. Testen voor aanschaf
  Surfcenter zit aan de oever van het Schildmeer. Wil je iets proberen? Dat is mogelijk! Bel ons voor een afspraak en wij zorgen dat je het zelf kunt testen!
 5. Beste prijsgarantie*
  Kwaliteit en service hebben een prijs, maar heb je elders een betere prijs gezien? Neem contact met ons op en dan komen we er zeker uit!
 6. Beste inruilprijs
  Geen zin om op Marktplaats je oude spullen te verpatsen? Dat is ook niet nodig! Wij bieden je altijd een marktconforme inruilprijs voor je oude materiaal. Zelfs als je materiaal niet meer helemaal in topconditie is. Onze reparateurs zorgen dat het weer piekfijn wordt hersteld en dat de nieuwe eigenaar gegarandeerd nog jaren plezier heeft van jouw oude spul!
  En: hoe makkelijk is het om daarmee ook nog een steentje bij te dragen aan een beter milieu?
 7. Gratis verzending vanaf € 40,-
  Alle bestellingen vanaf € 40,- worden gratis verzonden. Schrik niet als je bestelling wordt geleverd in een doos van een ander merk: wij hergebruiken alle bestaande verpakkingsmaterialen om onze Carbon Footprint te verminderen!

* We garanderen de beste prijs in het geval het object met een lagere prijs a) daadwerkelijk dezelfde uitvoering is, b) leverbaar is bij de aanbieder van de lagere prijs en c) deze wordt aangeboden door een Nederlandse retailer.