Betaalmogelijkheden bij Surfcenter

iDeal

iDEAL is ontwikkeld door Rabobank, ABN AMRO en Postbank en is beschikbaar voor klanten van die banken, evenals die van SNS en Fortis. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af op de internetbankierpagina van je eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDeal?

  1. Je plaatst een bestelling via www.surfcenter.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kies je voor de  betaalwijze iDEAL. Nadat je je naam en adresgegevens heb ingevoerd, kom je op een pagina waar je kunt kiezen via welke bank je wil betalen.
  2. Vervolgens word je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
  3. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Surfcenter.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
  4. Surfcenter.nl zendt per e-mail een bevestiging van je bestelling.

    Creditcards

    Wil je betalen met een Visa Card, vul dan je naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de 3-cijferige CVC-code (Creditcard Verification Code) aan de achterzijde van de kaart in. Alle gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn jouw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer van de bestelling.

    Wil je betalen met een MasterCard, vul dan je naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de CVC-code in. Deze gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn je gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik.